Folkene bag

Folkene bag

Loopdeloop laver smart børnetøj til aktive børn, hvor bevægelse og leg er i centrum. Børnetøjet er både bæredygtigt og økologisk. Stilen er enkel med finurlige detaljer.

I vores børnetøj bruger vi bl.a. pejlemærker og loops i lynlås for at gøre det nemmere for barnet at tage tøjet på.

Via vores print vil barnet gennem vores kollektioner kunne lære om f.eks. former, kontrastfarver og modsætninger.

Loopdeloop laver børnetøj til børn i alderen 3-10 år.

Bæredygtigt og økologisk børnetøj

Loopdeloop lægger stor vægt på bæredygtighed, hvorfor vi har valgt, at alt vores børnetøj skal være bæredygtigt. Både vores drengekollektion og pigekollektion er bæredygtig og økologisk.

Vi er glade for, at Red Barnet har sagt ja til at modtage det børnetøj, som vi ikke kan genanvende. Red Barnet sælger bl.a. børnetøj i deres butikker rundt omkring i landet. Overskuddet går til udsatte børn i Danmark. 

For at tøjet skal føles rart for barnet at have på, er Loopdeloops børnetøj hovedsageligt lavet af naturmateriale. Visse styles er tilført 3-5 pct. spandex for at gøre det nemmere for barnet at tage tøjet på.

Ideen

Ideen til Loopdeloop opstod, fordi Laila har en datter, som er født med en sjælden kromosomfejl, der gør, at hun er bagud i sin udvikling både motorisk, i tale og kognitiv. Lailas datter er en glad og aktiv pige.

Laila: ”Jeg synes, at det ofte kan være svært at finde tøj til min datter. Tøjet er stramt, så hun har svært ved selv at tage det på fx. at hive bukser op, og ofte vender hun tøjet forkert. Samtidig har min datter brug for tøj, som hun kan røre sig i, fordi hun går til fysioterapi, og fordi hendes skole har meget fokus på bevægelse. Ofte skal jeg lede i mange butikker for at finde tøj til hende.

Jeg har derfor længe savnet et tøjmærke, som generelt har fokus på, at børn skal kunne bevæge sig i tøjet, selv lære at tage tøj af og på og dermed blive mere selvhjulpne.”

Målgruppen for Loopdeloops børnetøj er aktive børn i alderen 3-10 år, hvor bevægelse og leg er i centrum. Der bruges naturmateriale, så tøjet er føles rart at have på.

Laila: "Jeg håber, at udviklingshæmmede børn/børn med særlige behov også vil kunne få glæde af tøjet, og at vores tøj måske kan understøtte, at disse børn bliver mere selvhjulpne."

Læs om Emma og ideen bag Loopdeloop i magasinet Lev

Hvem vi er

Bag Loopdeloop står tøjdesigner Marie Damsgaard og Laila Jensen. Marie har arbejdet for kendte tøjmærker og har tidligere haft sit eget børnetøjsmærke. Marie har tre børn. Laila har to børn og har tidligere haft sit eget it-firma.