Købsbetingelser

HANDELSBETINGELSER
Loopdeloop - 1. januar 2019

 (Din accept af vores betingelser er først bindende, når du har gennemført din betaling.)

Leveringstid

Vi forsøger, at få pakket din ordre inden for 1-3 hverdage. Herefter aflevere vi din pakke hos vores fragtfirma. Vi tilstræber at holde leveringstiden under 5 hverdage, og ofte leverer vi inden for 2-3 hverdage. 
 

Leveringsmuligheder 

DAO levering til udleveringssted/butik

38 DKK

Postnord levering til afhentningssted

45 DKK 

Postnord levering til døren

60 DKK 

Postnord levering til virksomhed 45 DKK

Gratis ombytning

Det er gratis at benytte vores bytteservice. 

Du skal blot lægge en ny ordre på den vare, du ønsker dig. Denne ordre behandles som en almindelig ny ordre, der afsendes fra vores lager.

For at opnå gratis bytte skal du blot notere det nye ordrenr. på den returseddel, som du vedlægger din returpakke. Du skal benytte den returlabel, som du kan bestille på vores Returportal, når pakken returneres til vores lager. Der er et link til returportalen i din ordrebekræftelse. Du kan også finde link til Returportalen på vores hjemmeside. Så sørger vi for, at du ikke bliver opkrævet for returfragten og evt. dobbeltfragt reguleres i forbindelse med tilbagebetaling på din returordre. 

Ombytning – sådan gør du

 • Bestil det ønskede tøj på en ny ordre.
 • Sæt kryds på den vedlagte returseddel ud for den vare, du ønsker at ombytte.
 • Noter dit nye ordrenr. på returseddelen, så betaler du ikke for returfragt.
 • Klistre returlablen på pakken, når du returnerer pakken, så er returfragten gratis.
 • Når vi har registreret din returpakke, overføres returbeløbet til dit kort (varens pris samt evt. fragt). 
  OBS! Vi bestræber os på at behandle byttere og returneringer hurtigst muligt. Under alle omstændigheder refunderer vi din betaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at ombytte/fortryde dit køb.          


  Fejlleverede varer

  Modtager du en forkert vare, sender du blot varen retur til os, og vi sender fragtfrit den korrekte vare til dig. Er varen udsolgt, tilbagefører vi det fulde beløb til dig. I tilfælde af fejleverede varer er returforsendelsen naturligvis også fragtfri for dig, og du følger blot samme fremgangsmåde som ved returnering.

  Returnering 

  Hvis du ønsker at returnere en vare, har du hos Loopdeloop 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Hvis du fortryder dit køb, skal du blot udfylde en returseddel og gøre brug af den forudbetalte returlabel. 

  Vi modregner DKK 39, - fra værdien af dine returvarer ved benyttelse af den medsendte returlabel. 

  BEMÆRK: ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende varen retur senest 14 dage fra den dag, du modtager varen, eller give os besked om din fortrydelse inden 14 dage fra levering. De 14 dage regnes fra varen er blevet leveret til dig, eller du har hentet varen på afhentningsstedet. 

  Returnering - Sådan gør du:

  • Pak varerne i original emballage - forsendelsesposen du modtog dine varer i kan med fordel genbruges. 
  • Bestil og print returseddel og pakkelabel til din returpakke på Loopdeloops Returportal. Der er link hertil på loopdeloop.dk.
  • Retursedlen skal udfyldes og vedlægges din returpakke, så vi kan identificere din pakke, når vi modtager den. 
  • Pakkelabelen udskriver du på en alm. A4-printer. Pakkelabelen skal klistres fast på pakken, uden at tapen går ud over stregkoderne. 
  • Indlever pakken til et af DAO 's indleveringssteder.

  Modtagelse nægtet/uafhentede pakker

  Hvis du nægter at modtage vare eller af en eller anden årsag ikke når at hente din pakke, betaler vi hhv. Post Danmark eller DAO for at pakken returneres til vores lager. Derfor vil du blive modregnet DKK 45, - for returfragt i dit returbeløb. Hvis du alligevel ønsker dine varer, bedes du lave en ny bestilling. 
   

  Forsinket levering 

  Hvis Loopdeloop af en eller anden årsag ikke er i stand levere senest 14 dage efter din bestilling, vil vi informere dig om den pågældende situation, og vi vil give dig mulighed for at fortsætte med købet, fastsætte en ny leveringsdato, eller annullere ordren med fuld refundering af det betalte beløb. 

  Husk at vi ikke foretager hjemmelevering lørdag eller søndag. Levering anses for at have fundet sted, når varen er leveret i den af dig valgte pakkeshop, eller når du eller en tredjepart angivet af dig er i fysisk besiddelse af varerne, hvilket bekræftes ved underskrivelse af ordremodtagelsen på den aftalte leveringsadresse.  


  Penge retur 

  Når vi har modtaget varen, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst, får du det beløb du har betalt til os med undtagelse af leveringsomkostninger. Vi tilbagebetaler pengene på det kort, du har betalt ordren med. 
   

  • Returnerer du hele din ordre, vil du få den totale købssum retur, med undtagelse af leveringsomkostninger.
  • Returnerer du blot en del af din ordre, vil du modtage beløbet på den pågældende vare retur.
  • Du kan altid prøve varen på samme måde som i en fysisk butik. Hvis varen er brugt ud over dette eller i øvrigt er beskadiget, fratrækkes værdiforringelsen fra købsbeløbet, hvis det er en værdiforringelse, som du hæfter for. 

  Du vil modtage en kreditnota, så snart din returnering er blevet behandlet.

  OBS! Vi bestræber os på at behandle byttere og returneringer hurtigst muligt. Under alle omstændigheder refunderer vi din betaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at ombytte/fortryde dit køb.          

  Reklamation

  Vi beklager selvfølgelig, at du har fået en vare, som er gået i stykker eller har fejl/mangler. Ifølge købeloven har du 24 måneders reklamation på alle varer. 

  Du skal rette henvendelse til os hurtigst muligt efter, at du har opdaget, at der er et problem med varen. Du kan anvende den vedlagte returseddel til returnering af din defekte varer, og vi vil ved modtagelsen tage stilling til reklamationen. 
  Du bedes også vedlægge foto af varen.

  Returforsendelsen er naturligvis fragtfri for dig, når du blot udfylder vores forudbetalte returlabel, hvis reklamationen er berettiget. 

  Når du returnerer varen, bedes du sammen med pakken udfylde retursedlen samt angive ordrenummer, og hvad reklamationen drejer sig om.

  En godtaget reklamation vil blive afsluttet med et tilbud om en ny vare, såfremt vi har den på lager, få varen repareret, afslag i prisen eller til sidst pengene tilbage.
     
  Du er også velkommen til at kontakte os via kundeservice:

  • kundeservice@loopdeloop.dk

  Bemærk venligst, at du skal kontakte os, så snart du opdager fejlen.  

  Forbehold

  Loopdeloop tager forbehold for tryk- og tastefejl samt udgåede varer.

  Betalingsmetode

  Du vælger betalingsmetode i forbindelse med din bestilling. Hos Loopdeloop kan du vælge mellem følgende kreditkort/betalingskort: 
  • Visa, Visa Electron, Mastercard og American Express.

  Der betales ikke kortgebyr hos Loopdeloop. 

  Beløbet bliver først fratrukket din  konto, når varen afsendes fra vort lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
   
  Alle priser hos Loopdeloop er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, medmindre varen er til et ikke EU-land. 

  Sikkerhed

  Når du handler hos Loopdeloop behandles kortoplysningerne af vores betalingssystem, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for de kort, som du kan betale med hos Loopdeloop.

  Dine betalingskortdata krypteres og opbevares kun så længe det er nødvendigt og i overensstemmelse med lovgivningen om beskyttelse af persondata.

  Leverandøren af vores betalingsløsning er Stripe, som lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder fastsat af industrien. Stripe har certificeringen: PCI Service Provider Level 1.

  Afvisning af behandling af en ordre 

  Vi forbeholder os ret til at fjerne ethvert produkt fra loopdeloop.dk til enhver tid og også til at fjerne eller ændre ethvert materiale ller indhold på hjemmesiden. 
   
  Selvom vi altid vil gøre alt for at behandle alle ordrer, kan der være særlige omstændigheder, der tvinger os til at afvise at behandle en ordre efter at have sendt ordrebekræftelsen, og vi forbeholder os ret til at gøre dette til enhver tid. 
   
  Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart i forbindelse med fjernelse af eventuelt produkt fra loopdeloopo.dk, fjernelse eller ændring af eventuelt materiale eller indhold på webstedet, eller for ikke at behandle en ordre, når vi har sendt ordrebekræftelsen. 
   

  Forsendelse til udlandet

  Bestiller du fra et andet land end Danmark, kan vilkårene være anderledes. Bestiller du fra et EU-land, betales der dansk moms, men ingen told. 
   
  Bestiller du fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.
   
  Forsendelser i EU tager ca. 4 - 7 hverdage efter vi har leveret varen til vores fragtfirma og ca. 5 -10 hverdage uden for EU. Fragtprisen for forsendelser i EU kan afhængig af varens vægt ligge mellem 75 - 270 DKK og uden for EU op til 350 DKK / 45 €. Der er tale om vejledende priser. 
   

  Personlige oplysninger

  For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
  Navn
  Adresse 
  Mobiltelefonnummer
  E-mailadresse
   
  Vi foretager registreringen af disse personoplysninger med det formål, at vi kan behandle og fremsende ordren, og komme i kontakt med dig, hvis der er problemer i forbindelse med dette. Du kan læse mere om, hvilke personoplysninger Loopdeloop opbevare og med hvilke formål på loopdeloop.dk under Privatlivspolitik. 
   
  Den dataansvarlige er Loopdeloop.
   
  Dine ordreoplysninger opbevares hos os i maksimalt 5 år, som bogføringsloven foreskriver, hvorefter de slettes. 
   
  Som registreret hos Loopdeloop har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af persondata og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kundeservice@loopdeloop.dk 
   
  Evt. indtastede kreditkortoplysninger kan kun læses af Stripe, som gør det muligt for dig at betale for dine køb på vores hjemmeside.

  Logstatistik

  Vi indsamler statistik om antal besøgende, hvor de komme fra, benyttede browsere mv. til eget brug for at kunne gøre din kundeoplevelse endnu bedre. 
   

  Cookies

  Vi bruger cookies, som er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser og indsamle statistik Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. 
   

  Virusser, piratkopiering og andre computerangreb

  Loopdeloop er ikke ansvarlige for skader som følge af et DOS-angreb, virus eller anden software eller teknologisk skadeligt materiale, der kan påvirke din computer, it-udstyr, data eller materialer som følge af brugen af dette websted eller download af indhold fra webstedet eller dem, som dette websted omdirigerer dig til. 
    

  Erstatningsansvar

  Loopdeloop er ansvarlig efter dansk rets almindelige regler, dog således at Loopdeloop kun er anvarlig for kundens direkte tab, og hæfter aldrig for indirekte tab. 
   
  Loopdeloops erstatningsansvar for produkter købt på loopdeloop.dk er begrænset til købsprisen af det pågældende produkt. 
   

  Copyright

  Indhold på dette website, såsom tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, data m.m. tilhører Loopdeloop eller vores leverandører. 
  Alt misbrug og kopiering af privat materialer uden tilladelse er derfor ikke tilladt. Såfremt du ønsker at gengive vores materialer, skal du have godkendelse fra os.
   

  Klageadgang

  Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Loodeloops kundeservice.
   
  Kundeservice
  Telefon (+45) 51950077
  E-mail: kundeservice@loopdeloop.dk
   
  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
   
  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i første instans, http://www.kfst.dk, eller på http://ec.europa.eu.