Ombytning

Ombytning

Gratis ombytning

Det er gratis at benytte vores bytteservice.

Du skal blot lægge en ny ordre på den vare, du ønsker dig. Den nye ordre behandles som en almindelig ny ordre, der afsendes fra vore lager.

For at opnå gratis bytte skal du blot notere det nye ordrenr. på den returseddel, som du vedlægger din returpakke, og du skal benytte den returlabel, som du bestiller på vores Returportal, når pakken returneres til vores lager. Så sørger vi for, at du ikke bliver opkrævet for returfragten og evt. dobbeltfragt reguleres i forbindelse med tilbagebetaling på din returordre.

Ombytning – sådan gør du

  1. Bestil det ønskede tøj på en ny ordre.
  2. Pak varerne i original emballage - forsendelsesposen du modtog dine varer i kan med fordel genbruges.
  3. Bestil og print returseddel og pakkelabel til din returpakke på Loopdeloops Returportal. Se link nedenfor.
  4. Retursedlen skal udfyldes og vedlægges din returpakke. Noter dit nye ordrenr. på returseddelen, så betaler du ikke for returfragt. Skriv på retursedlen, hvad du ønsker at ombytte varen til.
  5. Pakkelabelen udskriver du på en alm. A4-printer. Pakkelabelen skal klistres fast på pakken, uden at tapen går ud over stregkoderne. Så er returfragten gratis.
  6. Indlever pakken til et af DAO 's indleveringssteder
  7. Når vi har registreret din returpakke, overføres returbeløbet til dit kort (varens pris samt evt. fragt).

Print pakkelabel og returseddel
DAO's indleveringssteder

OBS! Vi bestræber os på at behandle byttere og returneringer hurtigst muligt. Under alle omstændigheder refunderer vi din betaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at ombytte/fortryde dit køb.

Fejlleverede varer

Modtager du en forkert vare, sender du blot varen retur til os, og vi sender fragtfrit den korrekte vare til dig. Er varen udsolgt, tilbagefører vi det fulde beløb til dig. I tilfælde af fejleverede varer er returforsendelsen naturligvis også fragtfri for dig, og du følger blot samme fremgangsmåde som ved returnering.